trans-o-flex – A csomagszállító

Garantált idejű szállítás
belföldön és külföldön

A magyarországi CEP piac meghatározó csomaglogisztikai szolgáltatójaként országosan 14 depó, 220 futár és közel 100 alkalmazottunk biztosítja a minőségi, gyors és rugalmas kézbesítést. Európa szerte vállaljuk export és import küldemények célba juttatását, akár utánvéttel is.

Ha fontos Önnek, hogy csomagja időben, biztonságban, nyomon követhető és kiszámítható módon érkezzen meg címzettjéhez; hogy megbízható, felismerhető, udvarias és segítőkész futárok vegyék át és kézbesítsék a küldeményt; hogy kedves, készséges és jól felkészült ügyfélszolgálat várja a vonal másik végén, akkor válassza a trans-o-flex-et és küldje el megbízását egyszerűen, online.

Hallotta már spotunkat a rádióban? »

Új telephelyre költözött a győri depónk!

Nagyobb terület, gyorsabb szortírozás, több idő a kézbesítésekre

A trans-o-flex Hungary országos lefedettséget biztosító hálózatának fontos elemei a vidéki depók, ahol az adott régió küldeményeit összegyűjtik, szortírozzák, a futár kollegákat kiszolgálják.

Bővebben…

Csapatjáték, dinamizmus,
új partnerség.

Mi a közös egy vízilabda csapatban és egy futárszolgálatban?

A csapatjáték – lehet, hogy vannak kulcsjátékosok és vannak cserepadon kezdők, de a siker eléréséhez mindenkire egyformán szükség van.

Bővebben…

Már Horvátországba és Szlovéniába
is szállítunk!

Az idei évben két új desztinációval is bővítettük nemzetközi szolgáltatási portfoliónkat: július 1-től Horvátországba, szeptember 16-tól pedig már Szlovéniába is szállítunk küldeményeket. A megbízhatóságot és minőséget a szintén az Osztrák Posta Csoportba és Eurodis hálózathoz tartozó, piacvezető horvát Overseas és szlovén City Express garantálja.

Bővebben…

E-ügyfélszolgálat
partnereinknek

Gyorsabban, gördülékenyebben, egyszerűbben!

A logisztikai szakemberek körében végzett idei kutatásunkból is kiderült: a cégek nyitottak az online újításokra és szívesen veszik, ha az online lehetőségek megkönnyítik alvállalkozói kapcsolataikat.

Mi mindenre jó az E-ügyfélszolgálat?

Bővebben…

Hogyan tudok csomagot feladni, mit kell tennem?

Nincs más teendője, mint e-mail / fax / online úton eljuttatni ügyfélszolgálatunkhoz egy megfelelően kitöltött Árufelvételi adatlapot, majd a csomag átadásakor helyesen kitölteni a kapott fuvarlevelet.

E-mail: ugyfelszolgalat@tof.hu
Fax: +36 1 8 777 499
További hasznos infomációk:
Díjkalkulátor
Csomagkövetés
GY.I.K.

Teendők 5 lépésben:

Tájékoztató

A tranzakciós illeték okozta változásokról

A Magyar Országgyűlés 2012-ben elfogadta azt a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvényt, melynek értelmében 2013. január 1-jétől egyes tranzakciók – köztük az átutalások is – illetékköteles pénzforgalmi szolgáltatásnak minősülnek. A pénzforgalmi szolgáltatókat 0,2%, de tranzakciónként maximum 6.000 Ft illetékfizetési kötelezettség terheli, melyet ügyfeleikre hárítanak át.
Bővebben

Csomagkövetés

Adja meg fuvarlevélszámát

és kövesse nyomon csomagját gyorsan, egyszerűen, online!

Díjkalkulátor

Mennyibe kerül egy csomag szállítása?

Számítsa ki gyorsan, egyszerűen, online!