trans-o-flex – A csomagszállító

Garantált idejű szállítás
belföldön és külföldön

A magyarországi CEP piac meghatározó csomaglogisztikai szolgáltatójaként országosan 15 depó, 220 futár és közel 100 alkalmazottunk biztosítja a minőségi, gyors és rugalmas kézbesítést. Európa szerte vállaljuk export és import küldemények célba juttatását, akár utánvéttel is.

Ha fontos Önnek, hogy csomagja időben, biztonságban, nyomon követhető és kiszámítható módon érkezzen meg címzettjéhez; hogy megbízható, felismerhető, udvarias és segítőkész futárok vegyék át és kézbesítsék a küldeményt; hogy kedves, készséges és jól felkészült ügyfélszolgálat várja a vonal másik végén, akkor válassza a trans-o-flex-et és küldje el megbízását egyszerűen, online.

Új helyen a pécsi depónk

13 vidéki depónk jelenti a napi működésben a fogaskerekeket, gyorsaság és összehangoltság szükséges részükről, hogy megfelelően kiszolgálhassák a rendszert.

A pécsi depónk most megolajozta ezt a fogaskereket: új telephelyre költözve még professzionálisabb szolgáltatást tud biztosítani.

Bővebben…

Mi is szurkoltunk a magyaroknak a vízilabda Eb-n

trans-o-flexesek a magyar-német pólómeccsen

A vízilabdát, mint sportágat, és mint a csapategység egyik kiváló kifejező erejét egyre jobban megismerjük, köszönhetően a Racionet Honvéd férfi vízilabda csapatának, akiket az idei évadban támogatunk.

A Honvéd háromszoros olimpiai bajnok játékosa, Kiss Gergő invitált bennünket a sportág idei legjelentősebb eseményére, az Európa-bajnokságra, ahol ő ugyan már nem volt ott a medencében, de a partról követte az eseményeket.

Bővebben…

Fontos újítás az adminisztrációban

Elektronikus számlamásolat

A trans-o-flex Hungary Kft. ügyfelei 2014. júliusától már nem csupán a számlamellékleteket, hanem az elkészült számlák másolatát is megkapják elektronikus úton.

Ez a fejlesztés megkönnyíti az ügyfélkapcsolatot, és éppen azért került rá sor, mert az ügyfelek is egyre gyakrabban igényeltek elektronikus formában elérhető dokumentumokat.

Bővebben…

Élete a játék

Életrajzi könyv megjelenését a trans-o-flex Hungary Kft. is támogatta.

Hetedik kerületi gyerekként benne volt ugyanúgy csínytevésekben, mint a környék srácai. Jobb kézzel tanult meg írni, de a medencében hamar kiderült, a bal keze lesz a lövőkéz. A „Szabadság, szerelem” c. film forgatása azért is marad örök emlék számára, mert több színésszel is, köztük Gesztesi Károllyal szoros barátságot kötött. Hogy ki ő?

Bővebben…

Csapatépítés trans-o-flex módra!

Ritkán adódik arra lehetőség, hogy összegyűljön csaknem mindenki, aki futárszolgálatunk napi munkájában érintett: az irodai dolgozók, az ügyfélszolgálatosok, a raktárosok, a depók dolgozói és a futárok.

Bővebben…

Hallgassa “A Csomagszállítót” a Juventus Rádióban!

Reklámszpotok a 103,9-en.

A reggeli készülődés, autózás vagy netán ebédszünet közben hallgat leginkább rádiót? Hangoljon a Juventus Rádióra, ahol találkozhat a trans-o-flex Hungary rádiószpotjaival is!

Bővebben…

Csapatjáték, dinamizmus,
új partnerség.

Mi a közös egy vízilabda csapatban és egy futárszolgálatban?

A csapatjáték – lehet, hogy vannak kulcsjátékosok és vannak cserepadon kezdők, de a siker eléréséhez mindenkire egyformán szükség van.

Bővebben…

Már Horvátországba és Szlovéniába
is szállítunk!

Az idei évben két új desztinációval is bővítettük nemzetközi szolgáltatási portfoliónkat: július 1-től Horvátországba, szeptember 16-tól pedig már Szlovéniába is szállítunk küldeményeket. A megbízhatóságot és minőséget a szintén az Osztrák Posta Csoportba és Eurodis hálózathoz tartozó, piacvezető horvát Overseas és szlovén City Express garantálja.

Bővebben…

E-ügyfélszolgálat
partnereinknek

Gyorsabban, gördülékenyebben, egyszerűbben!

A logisztikai szakemberek körében végzett idei kutatásunkból is kiderült: a cégek nyitottak az online újításokra és szívesen veszik, ha az online lehetőségek megkönnyítik alvállalkozói kapcsolataikat.

Mi mindenre jó az E-ügyfélszolgálat?

Bővebben…

Hogyan tudok csomagot feladni, mit kell tennem?

Nincs más teendője, mint e-mail / fax / online úton eljuttatni ügyfélszolgálatunkhoz egy megfelelően kitöltött Árufelvételi adatlapot, majd a csomag átadásakor helyesen kitölteni a kapott fuvarlevelet.

E-mail: ugyfelszolgalat@tof.hu
Fax: +36 1 8 777 499
További hasznos infomációk:
Díjkalkulátor
Csomagkövetés
GY.I.K.

Teendők 5 lépésben:

Tájékoztató

E-számlamelléklet és számlamásolat

Ügyfeleink kérésére végrehajtott informatikai fejlesztés eredményeként 2014. júliusától kezdődően már nem csak a számlamellékleteket, hanem az elkészült számlák másolatát is továbbítjuk Önöknek elektronikus úton. A számlamásolatokat e-mailben küldjük el Megbízóinknak azokra a címekre, melyeket korábban a számlamellékletek küldésének céljából regisztráltunk.
Bővebben

Csomagkövetés

Adja meg fuvarlevélszámát

és kövesse nyomon csomagját gyorsan, egyszerűen, online!

Díjkalkulátor

Mennyibe kerül egy csomag szállítása?

Számítsa ki gyorsan, egyszerűen, online!