trans-o-flex – A csomagszállító

Garantált idejű szállítás
belföldön és külföldön

A magyarországi CEP piac meghatározó csomaglogisztikai szolgáltatójaként országosan 15 depó, 220 futár és közel 100 alkalmazottunk biztosítja a minőségi, gyors és rugalmas kézbesítést. Európa szerte vállaljuk export és import küldemények célba juttatását, akár utánvéttel is.

Ha fontos Önnek, hogy csomagja időben, biztonságban, nyomon követhető és kiszámítható módon érkezzen meg címzettjéhez; hogy megbízható, felismerhető, udvarias és segítőkész futárok vegyék át és kézbesítsék a küldeményt; hogy kedves, készséges és jól felkészült ügyfélszolgálat várja a vonal másik végén, akkor válassza a trans-o-flex-et és küldje el megbízását egyszerűen, online.

Újabb változások az útdíj-rendszerben

E-útdíj tájékoztató

2015. január 1-től a magyar kormány új útdíj-rendszer változásokat léptetett életbe. 2015. január 1-től a magyar kormány új útdíj-rendszer változásokat léptetett életbe.

Ezek következményeként a logisztikai szolgáltatók eddigieknél szélesebb körét, és a korábbiaknál nagyobb mértékben terhelik az úthasználat során felmerülő költségek.

Bővebben…

Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer

Mit kell tudni az EKÁER-ről?

A Magyar Közlöny 2014. évi 188. számában megjelent 50/2014. (XII.31.) NGM számú rendelet előírásai szerint 2015. január 1-ével Magyarországon bevezetésre került az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer (a továbbiakban: EKÁER).

Amennyiben ez a rendelet Önöket érinti, akkor nyilván tudomással bírnak arról, hogy a rendszer hatálya alá tartozó küldemények feladóit szigorú szankciókkal fenyegetett bejelentési kötelezettség terheli a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé.


Frissítve: 2015.01.28.

Bővebben…

Cipősdoboz Akció

A Cipősdoboz Akció hivatalos logisztikai partnere lettünk

Az egyik legnépszerűbb és legnagyszerűbb jótékonysági kezdeményezéshez, a Cipősdoboz Akcióhoz csatlakozik hivatalos logisztikai partnerként a trans-o-flex Hungary Kft..

Bővebben…

Szekszárdon nyílt meg a 15. depónk

Új depó segíti a dél-magyarországi területek kiszolgálását.

Szekszárdon szeptember 1-jétől kapcsolódott be a trans-o-flex hálózatába az ott kialakított új egység. Ezzel 15 tagúra bővült depóhálózatunk, ami ügyfeleink még professzionálisabb és gyorsabb kiszolgálását teszi lehetővé.

Bővebben…

EST

Új, webáruház-specifikus szolgáltatással bővült belföldi kínálatunk.

Egyedi keretszerződéssel rendelkező partnereink a kezdetben még csak budapesti címzésű kiscsomagjaik (40 kg alatti csomagok) kézbesítését ügyfélprogramunkon keresztül ezentúl rendelhetik „EST” szállítási móddal is.

Bővebben…

Élete a játék

Életrajzi könyv megjelenését a trans-o-flex Hungary Kft. is támogatta.

Hetedik kerületi gyerekként benne volt ugyanúgy csínytevésekben, mint a környék srácai. Jobb kézzel tanult meg írni, de a medencében hamar kiderült, a bal keze lesz a lövőkéz. A „Szabadság, szerelem” c. film forgatása azért is marad örök emlék számára, mert több színésszel is, köztük Gesztesi Károllyal szoros barátságot kötött. Hogy ki ő?

Bővebben…

Hallgassa “A Csomagszállítót” a Juventus Rádióban!

Reklámszpotok a 103,9-en.

A reggeli készülődés, autózás vagy netán ebédszünet közben hallgat leginkább rádiót? Hangoljon a Juventus Rádióra, ahol találkozhat a trans-o-flex Hungary rádiószpotjaival is!

Bővebben…

E-ügyfélszolgálat
partnereinknek

Gyorsabban, gördülékenyebben, egyszerűbben!

A logisztikai szakemberek körében végzett idei kutatásunkból is kiderült: a cégek nyitottak az online újításokra és szívesen veszik, ha az online lehetőségek megkönnyítik alvállalkozói kapcsolataikat.

Mi mindenre jó az E-ügyfélszolgálat?

Bővebben…

Hogyan tudok csomagot feladni, mit kell tennem?

Nincs más teendője, mint e-mail / fax / online úton eljuttatni ügyfélszolgálatunkhoz egy megfelelően kitöltött Árufelvételi adatlapot, majd a csomag átadásakor helyesen kitölteni a kapott fuvarlevelet.

E-mail: ugyfelszolgalat@tof.hu
Fax: +36 1 8 777 499
További hasznos infomációk:
Díjkalkulátor
Csomagkövetés
GY.I.K.

Teendők 5 lépésben:

Tájékoztató

EKÁER

Megbízóink igényeinek megfelelve szeretnénk az alábbiakban tájékoztatást nyújtani a 2015. január 1-jén elinduló Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerrel (EKÁER) kapcsolatban.Bővebben

Csomagkövetés

Adja meg fuvarlevélszámát

és kövesse nyomon csomagját gyorsan, egyszerűen, online!

Díjkalkulátor

Mennyibe kerül egy csomag szállítása?

Számítsa ki gyorsan, egyszerűen, online!